Csokepitoanyag.hu webshop sokféle építőipari termékkel

Csokepitoanyag.hu webshop

Új házat építene? Vagy bővítene? Felhasználná a családi otthonteremtési kedvezményt? Érdemes utána járnia, sokat javultak a feltételek!

A CSOK legmagasabb összege új lakás építésénél vagy új lakás vásárlásánál egy gyermek esetén 600 ezer, kettőnél 2 millió 600 ezer, míg három vagy több gyereknél 10 millió forint. Használt lakás vásárlásánál, bővítésénél a családi otthonteremtési kedvezmény összege egy gyermek után 600 ezer, két gyerek után 1 millió 430 ezer, háromnál 2 millió 200 ezer és négy vagy több gyermek esetén 2 millió 750 ezer forint. A családi otthonteremtési kedvezmény összege új lakás építésénél vagy új lakás vásárlásánál egy gyermek esetén 600 ezer, kettőnél 2 millió 600 ezer, míg három vagy több gyermeknél 10 millió forint. Ezek az adatok biztatóak lehetnek a tekintetben hogy belefogjon az ember az építkezésbe.

Csokepitoanyag.hu webshop

Azonban kell ez is: Csokepitoanyag.hu webshop sokféle építőipari termékkel! A CSOK Építőanyag portálon, mindenféle építési anyaggal foglalkozunk, és szolgáljuk ki Kedves Partnereinket, akik igénybe vennék a CSOK-ot.

Pár népszerűbb építőipari termék, amit az oldalunkon megtalálhat: Renova tetőcserép, Sakret, Terrán, Terranova Weber, Tondach,Austrotherm, BaloBau, Barabás Téglakő.

Csokepitoanyag.hu webshop

Honlapunkon az építőanyag keresőt használva tud böngészni a portálunkon található építőanyagok közt. Ha valamiért mégsem leli meg, amit keres, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot, és mi segítünk a keresett építőanyag beszerzésében. Akár azonnal is lehet árajánlatot kérni, az ajánlatkérés menüben elhelyezett űrlapot kitöltve. A CSOK Építőanyag honlapot megtalálhatja az interneten a www.csokepitoanyag.hu honlapon, valamint az alábbi címen: 2225 Üllő, Pesti út 209. Nyitva vagyunk: hétfőtől – péntekig 7:30-tól 17:00-ig.

További információk: csokepitoanyag.hu