Lakásfelújítás – Falvágás és betonfúrás


Lakásfelújítás során szükségünk lehet nagyobb tér kialakítására. Falak átvágására, ajtó-ablaknyílás vágására. Tanácsos szakemberhez fordulni, mivel eléggé sok felesleges idegeskedéstől megóvhatjuk magunkat és családunkat!

A Falvágás.hu oldalon részletesen tájékozódhatunk a szolgáltatásokról a falvágásról, betonvágásról, betonfúrásról is.

Falvágás: A falvágásra sokszor nagy szükség lehet, például ha tágabb terekre vágyunk, vagy ha csak egy új nyílást szeretnénk kialakíttatni két helyiség között. Legyen szó ipari épületekről, családi házról vagy panellakásról, falvágással mindenhol megvalósíthatóak ügyfeleink elképzelései, statikai felügyelet mellett szakszerűen akár vasbetonba is. A falak vágása egy egyre gyakrabban igénybe vett és elfogadott szolgáltatás, mert napjainkban fontos a maximális térkihasználás.

Betonvágással precízen , biztonsággal elkészíthetőek Új nyílások vágása: ablak, ajtó, átadó, válaszfal vágás, födémvágás.

A gyémánttechnológia további előnye, hogy a munka por és rezgésmentes, továbbá a vágott felület is sík marad. Továbbá nagy pontossággal történnek a falvágási munkálatok legyen szó panelvágásról, vagy teljes falak lebontásáról. Ha a körülmények miatt szükséges (pl. laminált parketta), járófelület esetén HILTI gyémánt darabológépet is alkalmazunk vékonyabb válaszfalakra, ekkor a falvágást folyamatos ipari elszívás kíséri, így a porszennyeződés 95%-a megoldódik. Vizes és száraz technológiával is dolgozunk igénytől függően!

Mivel jár a falvágás, a betonfúrás és a többi hasonló munkálat?

Nem feltétlenül szükséges kiköltözni pár napra otthontól, amíg a falvágás, panelvágás és egyéb munkálatok zajlanak, mert garanciát vállalunk a tevékenységünkre, így vállaljuk azt is, hogy minden munkaterülettel érintkezésben lévő tárgyat védünk, letakarunk. Vizes technológiánknak, és nagy teljesítményű elszívógépeinknek köszönhetően, hogy munkánk minimális szennyeződést okoz. Mivel egyértelműen a biztonság a legfontosabb, ezért minden munkálat előtt felmérjük, hogy mik az ideális megoldások. Vállaljuk mindezek mellett a falvágáskor keletkezett törmelék, sitt elszállítását, illetve a statikai engedélyeztetést is.

Részletes információ: Falvagas.hu