Gras.hu, az akciós építőanyag webáruháza

Gras.hu

Jó áron, jó minőséget? Igen, a Gras.hu-n!

Weboldalunk építőanyag-forgalmazó internetes bolt, vásárlóbarát áron, nagy választékban kínál kiváló építési anyagokat. Legyen ház vagy lakásfelújítás nálunk biztosan megtalálja mindenki amit keres. A GRAS Építési vállalkozó és építőanyag kereskedő Kft. elsődleges célkitűzése hogy a hozzánk betérő vásárlók a legjobb kiszolgálásban részesüljenek, ha építőanyagot vásárolnak.

A Gras Kft. a 90-es években alapított vállalkozás, immár több mint 25 éve dolgozunk az építőiparban. A kezdetekben főleg építési tevékenységgel foglalkoztunk, 1993-tól fokozatosan tértünk át az építőanyag kereskedelemre. Mára több telephellyel rendelkező, vevőink és beszállítóink által megbecsült építőanyag kis- és nagykereskedéssé fejlődtünk. Saját szállító- és rakodó eszközeinkkel gyorsan és pontosan tudjuk kiszolgálni vásárlóinkat. Szolgáltatásaink közt van: műszaki tanácsadás, anyagszükséglet számítás, tervező, kivitelező ajánlás, házhoz szállítás, gépi rakodás, bemutatóterem.

Gras.hu

Folyamatosan meghirdetett akciós ajánlatokkal, naprakész árukészlettel állunk kedves vevőink rendelkezésére. A Gras.hu webáruház adatbázisát azonban  nem csak állandóan frissítjük, hanem ezen kívül hasznos, témába vágó írásokat, tanácsokat is közzéteszünk.

Gras.hu

Ha értesülni kíván a legfrissebb akcióinkról és a legújabb termékeinkről, kérjük, vegye igénybe a hírlevél-szolgáltatásunkat. A Gras.hu-n megvásárolt termékek átvehetőek az Elérhetőségeink pontban megadott telephelyeinken (Budapesten vagy Üllőn), illetve ipari mennyiség esetén a budaörsi gyárunkban. A fizetés teljesítése lehetséges előre utalással, illetve személyesen, az átvételkor.

Webshopunk: a Gras.hu weblapon, továbbá a következő helyszínen: 2225 Üllő, Pesti út 209. Nyitva tartási rend: hétköznap 7:30-17:00.