Sokféle Mapei termék webshopból


Figyelem! Sokféle Mapei termék webshopból!  Kitűzött célunk, hogy kiváló minőségű Mapei árukkal szolgáljuk ki a kedves vevőinket!

Az 1937-ben Olaszországban megszületett Mapei a világ legnagyobb építőipari ragasztó, szigetelőanyag és kemikália gyártó cége, 5 kontinens 27 országában, például idehaza is tevékenykedik. Most 67 leányvállalattal és 58 gyártóegységgel rendelkezik.

Szakkereskedő.hu - Mapei webshop

A Szakkereskedő.hu-n óriási választékban vásárolhatóak különféle típusú alapozók, fugázók, víz- és hőszigetelési anyagok, illetve bel- és kültéri festékek. A webáruház kínálata emellett tartalmaz Mapei betonadalék-szereket, speciális mélyépítési anyagokat és egyéb építéskémiai termékeket is. Rendszeresen meghirdetett akciókkal, naprakész adatbázissal várjuk a kedves vásárlóinkat.

Mapei

A termékpalettánkat azonban nem csak rendszeresen frissítjük, hanem ezen kívül hasznos, témához kapcsolódó írásokat, tanácsokat is közlünk. Ha tudni szeretne a legfrissebb akcióinkról és a legújabb termékeinkről, kérjük, iratkozzon fel a hírlevelünkre!

A Szakkereskedő.hu weblapon megrendelt termékek átvehetőek az Elérhetőségeink menüpontban felsorolt telephelyeinken (Budapesten és Üllőn) vagy nagy mennyiség esetén a budaörsi gyárunkban. A fizetés teljesítése kivitelezhető vagy előreutalással vagy személyesen az átvétel helyszínén.

Szakwebáruházunk: szakkereskedo.hu