Vasáru remek árakon, gyorsan, egyszerűen

Vasanyagom

Vasáru vásárlásán gondolkodik? Itt meg fogja találni!  Miért? Mert a Vasanyagom.hu webáruház vásárlóbarát áron, hatalmas választékban árul kiváló minőségű vas és acél árut.

Elsődleges célunk, hogy a webáruházunkban megrendelhető építési anyagainkkal támogatást adjunk vásárlóinkat a számukra megfelelő vas anyagok megtalálásában.

Vasáru webáruház

Webshopunkban nagy választékban vásárolhatóak:

U-acél, I-acél, Fekete hegesztett cső, Horganyzott cső, Fekete lágyhuzal, Horganyzott lágyhuzal, Tüskésdrót, Huzalszeg, Horgonyzott kerítésfonat, PVC kerítésfonat, Hegesztett síkháló, Konténerháló, Betonacél, Hengerhuzal, Zártszelvény, Szögacél, Köracél, Négyzetacél, Laposacél, Hidegen hengerelt lemez, Melegen hengerelt lemez. Állandó akciós ajánlatokkal, friss termékkészlettel és hatalmas választékkal állunk a kedves vásárlóink rendelkezésére. Az egyes termékeknél ismertetőkkel, műszaki leírásokkal is segítünk a vevőknek, hogy a lehető legjobb döntés születhessen meg.

A vasanyagom.hu-n megvásárolt építőanyagok személyesen átvehetőek a Kapcsolat menüpontban listázott telephelyeinken (Budapesten, Üllőn) vagy nagy mennyiség esetén a budaörsi gyártóüzemünkben, azonban igény esetén házhoz szállítást is vállalunk, korrekt áron! Ugyanebben a menüpontban egy űrlap felhasználásával is írhat nekünk, munkatársaink gyorsan válaszolnak minden érdeklődésre, kérdésre.

Weblapunkon a legfrissebb katalógusok, árjegyzékek is megtekinthetőek és letölthetőek, ezek mellett hasznos, praktikus, témával kapcsolatos cikkeket, tanácsokat is megosztunk.

Vasanyagok nagy választékban

A továbbiakért kérjük, keresse fel az oldalunkat: vasanyagom.hu