A műgyanta padló burkolat előnyei

A műgyanta padló olyan többrétegű, a helyszínen felhordott, általában két komponensű, öntött, vagy ipari padló néven is ismert burkolati rendszer, amely a hordozó felület hézagmentes védelmét hivatott biztosítani.

Gyakran előfordul, hogy a régi burkolat feljön, megrepedezik, tönkre megy. Ki kell javítani, esetleg újat kell helyette készíteni. Legjobb módja, ha műgyanta burkolatot készíttetünk.

Mik a műgyanta padló burkolat előnyei?

– Rövid kivitelezési idő.
– Sokáig megmarad.
– Könnyedén felújítható, javítható.
– Jól tisztán tartható, hézagmentes.

A jól tisztítható, pormentes ipari padozat követelményét általában műgyanta bevonati rendszerekkel elégítik ki. A padlók, járófelületek mind az ipar és kereskedelem mind a háztartások területén az épületek leginkább igénybe vett részei, ezért kiemelkedően fontos a megfelelő műszaki és esztétikai igényeket egyaránt kielégítő padlótípus kiválasztása.

A jól tisztítható, pormentes ipari padozat követelményét általában műgyanta bevonati rendszerekkel elégítik ki.

A műgyanta padló olyan többrétegű, a helyszínen felhordott, általában két komponensű, öntött, vagy ipari padló néven is ismert burkolati rendszer, amely a hordozó felület hézagmentes védelmét hivatott biztosítani. Egyszóval olyan járófelület, amely nem tartalmaz fugákat, gyorsan elkészíthető, jól takarítható, felújítható, a színe újabb réteggel megváltoztatható, mechanikai és kémiai hatásoknak ellenálló, rugalmasan az egyedi igényekhez szabható.

Műgyanta fajták:

epoxi, policarbonát, vinilészter, poliészter, poliuretán, akrilát, furán.

Milyen fajta műgyanta burkolatok vannak?

Normál burkolat, Csúszásmentes műgyanta padló burkolat, Pormentesítő műgyanta padló burkolat, Vezetőképes, antisztatikus műgyanta padló burkolat, Önterülő műgyanta padló burkolat, Saválló műgyanta padló burkolat, valamit meglévő műgyanta burkolatok javítása.

két komponensű, öntött, vagy ipari padló

Hová érdemes műgyanta padló burkolatot készíttetni?

Raktárakban, Konyhákban, Üzlethelyiségekben, Bemutatótermekben, Garázsokban, Pincékben és kazánházakban, egyéb helyeken.

A terület előkészítésével (csiszolás, marás, szemcseszórás) és megfelelő anyag alkalmazásával alapozhatunk, majd az igény szerinti rétegrendet felépíthetjük: Repedezett, porózus, vagy akár friss betonra, gránitlapra, csempére, kerámialapra, aszfaltra, fémfelületre, régi megkopott, kitöredezett fellazult műgyantára is!

Amennyiben további információra lenne szüksége, látogasson el honlapunkra: mugyantapadlokeszites.hu