Az otthoni medencézés luxusa a Polimedencével!

Kör alakú medence, mely ideális választás családoknak!

Műanyag kerti medence olcsón, egyszerűen

Ki ne vágyna egy fárasztó munkanap után, a nyári forróságtól menekülve felfrissülni egy saját kerti medencében?
A hazai piacon sokféle medencetípus lelhető fel. Ezek egy része még manapság is drága beruházásnak minősül, míg a másik része nem kellően időtálló termék. De milyen megoldást érdemes választani, ha szeretnénk egy jó ár-érték arányú kültéri medencét választani, a lehető leggyorsabb telepítéssel? Ilyenkor jönnek a képbe a Polimedence minőségi, műanyag medencéi.

Kör alakú medence, mely ideális választás családoknak!

Cégünk már hosszú ideje foglalkozik telepített, kerti medencék gyártásával és országos forgalmazásával. Innovatív megoldásaink lehetővé tették, hogy termékeink gyártási és telepítési ideje a lehető legalacsonyabb szinten mozogjanak úgy, hogy az árak ne szökjenek a magasba. Kerti medencéinket magunk gyártjuk, és a megrendelést követően teljesen kész állapotban szállítjuk ki Ügyfeleinknek, akik akár 2 napon belül már élvezhetik is a vízparti kikapcsolódást. Polipropilén medencéink egyedi acélmerevítéseinek hála a telepítés egyszerű, és bár szívesen vállaljuk mi is, a gyakorlatban laikusok által is elvégezhető művelet, melyhez minden szakmai segítséget megadunk.

Célunk, hogy a kevésbé tehetős családokhoz is eljussanak medencéink, ezért rendszeres medence akciók és kedvező medence árak mentén alakítottuk ki kínálatunkat. Szezonon kívüli előrendelési időszakunkban előleg nélküli rendeléseket is felveszünk, továbbá a medencetesteink árából 50% kedvezményt biztosítunk, amennyiben gépészetet is rendel hozzá az érdeklődő.

Pár pont, ami miatt érdemes minket választani:

  • Akár 2 napos telepítési idő, mellyel megőrizzük kertjének állagát
  • 12-15 éves átlagos élettartam műanyag medencéink esetén
  • Teljes körű garanciális feltételek
  • Széles kerti medence kínálat
  • Kiegészítők és extrák forgalmazása
  • Szakmai tanácsadás a medence teljes élettartama alatt
  • Környezetbarát technológiák mind a gyártási folyamatokban, mind a terméket illetően

Lekerekített sarkú, műanyag kerti medence

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, úgy telefonon, weboldalunkon, vagy akár e-mailben kérhet tőlünk díjmentes és kötelezettség nélküli árajánlatot kerti medencére, esetleg medencefedésre.
Kollégáinkkal történő egyedi egyeztetés útján díjmentes helyszíni felmérést is végzünk, ezzel pontosítva a medencetelepítési tételeket. Amennyiben elnyeri tetszését a végleges ajánlat, úgy rövid határidővel, teljesen használatra kész medencét szállítunk el Önnek, melyet pár napos munkaidővel telepítünk és ezt követően már élvezheti is a kikapcsolódást családja, vagy barátai körében.
További információkért keresse fel honlapunkat, melyen keresztül megtekintheti termékeinket, valamint felveheti velünk a kapcsolatot: https://polimedence.hu