Teglam.hu, a minőségi tégla webáruháza

Teglam.hu

Falazóanyag, tégla nagy választékban, jó minőségben, remek árakon!

A Téglám.hu weboldalon széles választékban kaphatóak PORObrick,  Bakonytherm Ytong, Silka és Leiertherm, termékek. Nálunk mindent meglel, ami a falak felépítéséhez szükséges.

Teglam.hu
Teglam.hu

Néhány termék, amit nálunk megvásárolhat:

porobrick, porobrick rw fokozott hőszigetelésű, porobrick 30 nf, 30-as tégla, leierplan iso, leier mesterfödém, leier födémpalló, leier áthidaló, bakonytherm 30 nf, bakonytherm, bakonytherm áthidaló, bakonytherm födémrendszer, ytong multipor, ytong silca hanggátló, ytong válaszfal lap, ytong falazóelem.

Állandó akciókkal, naprakész árukészlettel és óriási választékkal várjuk a kedves vásárlóinkat. A termékeknél ismertetőkkel, műszaki leírásokkal is segítünk a vevőknek, hogy a lehető legjobb döntést hozhassák meg.

Teglam.hu
Teglam.hu

A weblapunkon igényelt termékek személyesen átvehetőek telephelyünkön: 2225 Üllő, Pesti út 209. Igény esetén házhoz szállítást is vállalunk, korrekt áron! Szintén a Kapcsolat menüpontban egy form (űrlap) segítségével is írhat nekünk, munkatársaink hamar válaszolnak minden megkeresésre.

A weblapunkon a legújabb  Leiertherm, PORObrick, Bakonytherm, Ytong és Silka katalógusok, árjegyzékek is hozzáférhetőek, sőt, hasznos, témába vágó írásokat, tanácsokat is közzéteszünk.

Webáruházunk: téglám.hu