Murexin webshop sokféle minőségi termékkel

Murexin webshop

Murexin, garancia a minőségre!  A webáruházunk szuper áron, nagy választékban árul kiváló Murexin termékeket.

Kitűzött célunk, hogy weboldalunkon megrendelhető kínálatunkkal támogatás nyújtsunk partnereinket a nekik a legmegfelelőbb Hidegburkolat ragasztási rendszer, Meleg burkolat ragasztás, Építési vegyi anyagok, Tisztítás – ápolási anyagok, Festékek és lakkok, Hőszigetelés megtalálásában és megvásárlásában.

Murexin webshop

Állandó akciós ajánlatokkal, naprakész adatbázissal és hatalmas választékkal állunk a kedves vásárlóink rendelkezésére. A különféle termékeinknél  ismertetőkkel, műszaki leírásokkal is segítjük az érdeklődőket, hogy a lehető legjobb döntés születhessen meg.

A Murexinem.hu weblapon megrendelt építőanyagok személyesen átvehetőek a Kapcsolat menüpontban felsorolt telephelyeinken (Budapesten, Üllőn) vagy nagy mennyiség esetén a budaörsi gyárunkban, azonban ha a kedves vásárló igényli, házhoz szállítást is vállalunk, igen kedvező áron! Ugyanitt egy form (űrlap) felhasználásával is felveheti a kapcsolatot velünk, munkatársaink gyorsan reagálnak minden megkeresésre.

Murexin webshop

Webshopunkban a legfrissebb katalógusok, árjegyzékek is megtekinthetőek és letölthetőek, sőt, hasznos, praktikus, témával kapcsolatos cikkeket, tanácsokat is megosztunk.

További információk: murexinem.hu