LB-Knauf Aquastop Flex rugalmas kenhető szigetelés

Az LB-Knauf Aquastop Flex rugalmas kenhető szigetelés gyárilag előkészített száraz porkeverék, melyet az építkezés helyszínén, közvetlenül a felhasználás előtt kell vízzel összekeverni

Az LB-Knauf Aquastop Flex rugalmas kenhető szigetelés gyárilag előkészített száraz porkeverék, melyet az építkezés helyszínén, közvetlenül a felhasználás előtt kell vízzel összekeverni ahhoz, hogy vízszigetelésre kész anyagot kapjunk. Kötőanyaga cement, ásványi töltőanyagot és tulajdonságjavító adalékokat tartalmaz.

Pincék külső ill. belső falainak, fürdőszobák padlófelületeinek és oldalfalainak, zuhanyzók és egyéb nagyobb vízterheléssel rendelkező helyiségek falainak, aljzatainak üzemi víz elleni szigetelésére alkalmazható. Víztározók, élmény- és úszómedencék, teraszok és erkélyek burkolat alatti vízszigetelésére is használható. Az Aquastop Flex rugalmas kenhető vízszigeteléssel bevont felületek hidegburkolattal láthatók el.

Az Aquastop Flex rugalmas kenhető vízszigetelés felhordható betonra, cement- és alapozott anhidritesztrichre, CSIII és CSIV szilárdsági osztályba tartozó cement vagy mész-cement kötésű simított alapvakolatra, legalább M5 szilárdsági osztályba tartozó habarccsal teljesen kifugázott falazatra. Az alapfelület legyen megfelelő szilárdságú, száraz, tiszta, por- és szennyeződésmentes. A vízoldható falfestéket, könnyen mozgó részeket el kell távolítani, a nagyobb repedéseket, hornyokat, mélyedéseket alapvakolattal ki kell kenni. Az alapfelületek síkbeli eltérésének maximális megengedett mértékét a DIN18202 szerint javasolt meghatározni.

Bővebb információ és vásárlás az LB-Knauf Aquastop Flex rugalmas kenhető szigetelés-ről.