Rockwool Multirock kőzetgyapot lemez

A Rockwool Multirock egy többcélú kőzetgyapot lemez válaszfalakhoz, előtétfalakhoz, borított gerendafödémekbe, nem járható padlásfödémekre és acél falkazettákba.

A webáruházunk piacképes áron, széles választékban forgalmaz prémium minőségű Rockwool termékeket. A Rockwool Multirock kőzetgyapot lemez kedvezően alkalmazható gipszkarton válaszfal rendszerekben, homlokzati falak belső felén, borított gerendafödémek gerendák közötti légterében, könnyűszerkezetes épületek homlokzati acél falkazettáiban, valamint zárt álmennyezetek fölött hő-, hang- és megelőző tűzvédelmi szigetelésként. Elsősorban olyan szerkezetekben történő felhasználása ajánlott, ahol mechanikai igénybevétel nincs, illetve áramló levegő sem éri.

Folyamatosan meghirdetett akciós ajánlatokkal, aktualizált árulistával és óriási választékkal várjuk a kedves vásárlóinkat. A webáruház termékeinél ismertetőkkel, műszaki leírásokkal is segítünk a vevőknek, hogy a lehető legjobb döntés születhessen meg.

Weblapunkon a legújabb Rockwool katalógusok, árjegyzékek is megtekinthetőek, ezen felül a Rockwool termékekről hasznos, témához kapcsolódó írásokat, tanácsokat is közlünk.